Teknisesti ja visuaalisesti näyttävät verkkosivut globaalille yleisölle

Kun materiaalinkäsittelyteknologiaa kansainvälisillä markkinoilla tarjoava Laitex tarvitsi kunnianhimoiselle verkkosivuvisiolleen toteuttajan, otettiin Morganilla haaste vastaan.

Selkeä visio jo lähtöruudussa 

Laitex halusi verkkosivut, jotka paitsi korostavat heidän asemaansa suurena ja globaalina toimijana myös toimivat merkittävänä markkinoinnin välineenä.

Yrityksellä oli alusta alkaen hyvin vahva visio siitä, mitä verkkosivustolta halutaan ja miltä sen tulisi näyttää. Suunnitelman hiomiseen ja toteutukseen tarvittiin kuitenkin asiantunteva kumppani, joka pystyy loihtimaan haastavatkin koodinpätkät ja ytimekkäät sisällöt.

Tästä alkoi Laitexin ja Morganin suuri yhteistyöprojekti.

Morganilaisilla on huikea asenne – heille kaikki on mahdollista, asiakkaan toiveita kuunnellaan ja asiat viedään onnistuneesti maaliin.

Amira Achek, Laitexin markkinointi- ja pr-asiantuntija


Tyylikäs tekstin ja visuaalisten elementtien harmonia

Laitexin toiveena oli selkeät ja näyttävät verkkosivut hyvällä käyttäjäkokemuksella. Yhteistyössä sivustosta luotiin minimalistisen kevyt kokonaisuus, jossa on hyödynnetty lyhyitä tekstejä sekä runsaasti tyylikkäitä visuaalisia elementtejä – 3D-kuvia, videoita ja animaatioita – joilla sivusto ikään kuin herätettiin henkiin.

Morgan vastasi paitsi sivuston teknisestä toteutuksesta myös erilaisten sisältöjen editoinnista ja tuotannosta.


Informatiivista mutta ytimekästä

Jotta sivusto vaikuttaisi ilmavalta ja sitä olisi miellyttävä käyttää, pidettiin tekstit koko sivustolla informatiivisina mutta mahdollisimman ytimekkäinä. Morganin tehtävänä oli vastata Laitex Way -sivun tekstisisällöistä.

Tekstisisältöjä luotaessa huomioitiin tarkasti myös tärkeät avainsanat ja hakukoneoptimointi, jotta sivusto pääsisi orgaanisissa hakutuloksissa mahdollisimman korkealle.


Fast contact -ominaisuuden avulla kävijä saa heti tietää, kehen asiantuntijaan hän voi missäkin asiassa olla yhteydessä.

Oikea yhteyshenkilö löytyy nopeasti

Laitex halusi tarjota sivuston käyttäjille myös mahdollisimman nopean ja helpon yhteydenottomahdollisuuden eri maiden asiantuntijoihin. 

Morgan kehitti ratkaisuksi Fast contact -napin ylävalikkoon, josta painamalla kävijä voi valita haluamansa kielen sekä palvelun, josta hän haluaa kuulla lisää. Näin kävijä saa heti tietää, kehen hän voi olla yhteydessä.


Miten voimme olla avuksi?

Aloittamalla tarpeidenne kartoituksella selvitämme yhdessä miten voimme auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteenne ja määränpäänne.