Olemme yksi Suomen johtavista WordPress-toimistoista

Morgan on varmasti Linnunradan mielenkiintoisin WordPress-toimisto: meillä on satojen sivustojen kokemus, töissä alan kovimpia konkareita ja tiskillä ainutlaatuinen palvelukokonaisuus.

Koodin lisäksi käsissämme muotoutuvat myös design ja sisällöt. Se tarkoittaa, että toteuttamiemme verkkosivujen tekniikka, visuaalisuus ja sisällöt puhuvat aina yhteistä kieltä. Näyttää suorastaan kuin ne olisivat luodut toisilleen – koska nehän ovat.

Morgan tunnetaan myös huipputason käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelusta (UI/UX), jotka, luojan lykky, tuovat tähän maailmaan lisää hyvin toimivia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivuja.

Toteuttamiemme verkkosivujen tekniikka, visuaalisuus ja sisällöt puhuvat aina yhteistä kieltä.

Morganin verkkosivutarjonta

Morgan toteuttaa kaikenkokoisia verkkosivustoja ja -ratkaisuja monissa eri hintaluokissa – täällä voit tutustu hinnastoon.

Pienempien yritysten käyttöön sopii hyvin esimerkiksi Easy-verkkopaketti, suuremmille toimijoille verkkosivu räätälöidään usein alusta loppuun. Olemme mukana ja tukena koko sivuston elinkaaren ajan aina suunnittelusta ja konseptoinnista sivuston markkinointiin ja jatkokehittämiseen.

Näin palvelemme:

Oletko suunnittelemassa uutta liiketoimintaa verkkoon? Morgan on ELY-keskuksen hyväksymä konsultti markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämisessä. Lue lisää Yrityksen kehittämispalveluista.

Verkkosivujen ylläpito

Tarjoamme toteuttamillemme verkkosivuille ylläpitoa ns. managed hosting -palveluna. Huolehdimme siis jatkuvasti asiakkaan puolesta sivuston tietoturvapäivitysten, varmuuskopioinnin ja suorituskyvyn toimivuudesta. Omassa hosting-ympäristössämme pystymme luonnollisesti toteuttamaan myös yksilöllisiä toiveita.

Lue lisää verkkosivujen ylläpitopalvelustamme

Valjasta verkko töihin

Hyvin suunnitelllut sivut palvelevat kävijää halutulla tavalla. Ideoimme mielellämme, miten verkkopalveluasi voisi kehittää yhä pidemmälle. Moni taktinen web-ratkaisu nimittäin tukee ja kasvattaa liiketoimintaasi:

 • Avaa verkkokauppa
 • Perusta oma verkkomedia
 • Kerää liidejä
 • Kampanjoi
 • Markkinoi

Erilaisten verkkoratkaisujen avulla loppuasiakas voi myös itse asioida verkossa yrityksesi kanssa. Tällaisilla online-työkaluilla sujuvoitetaan huomattavasti yrityksen omia prosesseja:

 • Rekrytointityökalut
 • E-Learning-palvelut
 • Laskurit ja konfiguraattorit
 • Järjestelmien väliset integraatiot
 • Chatit ja chatbotit

Tässä vain muutamia mahdollisia vaihtoehtoja maan ja avaruuden väliltä. Kaikessa kehityksessä ja konseptoinnissa olemme aina innolla mukana. Olemmehan verkkopuolen todellinen MacGyver, joka ei kavahda vaativiakaan toiveita. Kun siis haluat valjastaa verkon töihin, soita meille.

Älykkäillä web-ratkaisuilla voidaan tukea ja kasvattaa liiketoimintaa

 

Optimoi hakukoneille, markkinoi uusille yleisöille

Panostamme hakukoneystävällisyyteen jo verkkosivun ohjelmointi- ja sisällöntuotantovaiheessa. Julkaistun sivuston näkyvyyttä kasvatamme tavoitteellisella ja mitattavalla digimarkkinoinnilla, jolla varmistetaan, että potentiaaliset asiakkaat takuuvarmasti löytävät sisältösi. Apuna ovat hakukoneoptimointi, mainonta ja sosiaalinen media.

Hakukoneiden lisäksi myös ruudunlukijat ja muut apuvälineet ymmärtävät toteuttamiamme verkkosivuja, sillä toteutamme ne WCAG 2.1 -saavutettavuusohjeilla mitattuna vähintään A-tason kriteerien mukaisesti. Lue lisää verkkosivujen saavutettavuudesta.

Rakkaudesta WordPressiin

Rakennamme verkkosivut maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä, WordPressillä. WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, joka taipuu vaativienkin yrityssivustojen tarpeisiin. Morganin WordPress-osaaminen on syvällistä, sillä omat asiantuntijamme ovat itse mukana järjestelmän kehittämistyössä. Verkkokaupat toteutamme useimmiten WooCommercella, joka on avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPressin lisäosa ja tällä hetkellä maailman käytetyin verkkokauppa-alusta.

 

Morganin asiantuntijat ovat mukana WordPressin kehittämistyössä.

Tutustu töihimme

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut

 • Verkkolehti
Markkinointi

Markkinointi

Viestintä

Viestintä

Kiinnostuitko?